Affiliate

Legyen affiliate partnerünk

Keress pénz miközben használod a Gravity Trainer eszközt.

Oszd meg tapasztalataidat, kedvenc gyakorlataidat, az elért eredményeket, cool edzőhelyeket, sport sikereidet….

Az Affilate programban minden regisztrált parnerünk kap egy bannert, amelyet követő kóddal látunk el. A kód nyomon követi a látogatókat így a látogatók után, a keletkező vásárlások alapján jutalékot fizetünk ki. A jutalékot havi elszámolásban fizetjük ki.

A Gravity Trainer Affiliate program keretein belül a regisztrált felhasználók részt vehetnek a termékek értékesítésében. Regisztráció után a rendszer által generált egyéni linkeket tetszőleges helyen – pl. saját weboldalukon, fórumokon, Facebookon vagy e-mailben – közzétéve jövedelemre tehetnek szert.

A felhasználók nettó 20%-os jutalékot kapnak minden rajtuk keresztül eladott termék árából. Ha rendelkezel vállalkozással, egyesülettel vagy vállalkozói adószámmal, mely bevételről számlát állítasz ki a részünkre. Ha nem rendelkezel vállalkozói igazolvánnyal vagy nincs vállalkozásod, akkor az összegyűjtött jutalékokat a webáruházunkban levásárolhatod.

Belépés

Elfelejtett jelszó

Elfelejtette a jelszavát? Adja meg a regisztrációnál használt e-mail címét, és elküldjük levélben a belépéshez szökséges új jelszót.